Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

0
212
Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan
Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

Koran Sunda – Barobah kaayaan tuan rumah Asian Games, dimangpaatkeun kanggo mengenalkeun seni tradisional ka ratusan Atlit Asian Games anu dongkap di Kabupaten Subang.

Dina Asian Games 2018 ieu, Kabupaten Subang menangkeun pangesto minangka tuan rumah kanggo Cabang Olahraga balap Sapedah Jalan (Road Race) sarta Balap Sapedah Gunung (Mountain Bike). Ratusan atlit ti puluhan Nagara eta mondok di dua tempat, nyaeta Sari Ater Hotel & Resort di Ciater sarta Fave Hotel di Subang Dayeuh.

Sae Sari Ater atawa Fave Hotel menyuguhkeun kasenian tradisional kanggo ngabageakeun kadatangan Atlit Asian Games kasebat. Di Fave Hotel contona, wanci maranehanana Gala Dinner disuguhkeun Ibing Jaipongan. Saloba penari tradisional menyuguhkeun perfomance nyongcolang na ka puluhan Atlit Asian Games.

Baca Oge : Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Kitu oge di Sari Ater. Ratusan Atlit sareng palatih sarta Officialna disuguhkeun kalawan seni tradisional kash Subang, Sisingaan. Sumawonten, henteu sakedik atlit anu ditaekkeun ka luhur Sisingaan anu digotong opat jalmi sarta ngiring ngageol.

Suguhan seni tradisional ieu mendapat pangbagea positip kanggo Atlit Asian Games. Maranehanana kasampak ngarasakeun sarta mengabadikeun wanci Ibing Jaipongan sarta Sisingaan unjuk gigi. ” Maranehanana dawam pisan kalawan anu modern. Ku kituna sabot dongkap ka Subang, urang suguhkan kasenian tradisional has Subang. Sarta maranehanana ngarasakeun sarta terkesan” sanggem Manager Umum Relation Sariater Hotel & Resort H Yuki Azuania.

Baca Oge:
loading...

Sumber : http://www.tintahijau.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + fifteen =