Artos Rp100 Juta Tiasa Keneh Meser Mobil Anyar

0 29

Koransunda.com – Nyanghareupan semester II 2019, sajumlah pabrikan produsen tumpakan bermotor boga rencana mengerek pangaos ical produk Mobil Anyar.

Perkawis eta dimargikeun aya sababaraha alesan, yaktos pangaos bahan baku, poko anu naek sarta parobahan bea wangsul wasta.

Baca Oge: Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard

Kalawan kitu, pangaos mobil anyar bade trus ngalaman kanaekan ku kituna bade karasaeun beuki awis gumantung rupi sarta merekna. Nanging, kanggo Anjeun anu ngabogaan artos Rp100 jutaan ngabogaan keneh harepan kanggo ngabogaan mobil anyar.

Aya sababaraha merek anu nawarkeun pangaos kahontal. Kanggo rupi mobil perkotaan aya Datsun GO tipe D transmisi manual banderolna Rp107,09 juta, sarta GO tipe A manual Rp114,76 juta.

Baca Oge: Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Saterusna, merek Suzuki aya Karimun Wagon R tipe TEU Rp112,5 juta. Lamun pangaos mobil rupi city car kasebat nguras keneh kocek Anjeun, aya Daihatsu Ayla tipe 1.0 D manual banderolna ngan Rp98,15 juta.

Kalawan catetan, Ayla tipe terendah kasebat tacan dilengkepan pendingin rohangan. Nur salah sahiji tanagi padagang diler Daihatsu di Jakarta nyebutkeun, di luhur tipe eta atos aya AC, nyaeta 1.0 D+ manual Rp110,35 juta.

Baca Oge: Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Samentara kanggo anu hayangeun ngabogaan mobil idaman nanging kalawan konfigurasi tujuh penumpang, merek mobil berlogo D kasebat nawarkeun mobil Sigra tipe 1.0 D kalawan transmisi manual anu pangaosna ngan Rp114 juta.

(Iskandar) / Sumber: Viva.co.id

Leave A Reply

Your email address will not be published.

12 − 10 =