Apple Sematkan Fitur Hemat Baterai Di Ios 13

0
19
Apple Sematkan Fitur Hemat Baterai Di Ios 13
Apple Sematkan Fitur Hemat Baterai Di Ios 13

Koransunda.com – Sababaraha pamake manawi mengeluhkeun borosna na baterai ponsel Apple sanggeus lami dipake. Apple oge mecakan kanggo menyematkeun fitur Hemat baterai anyar dina ios 13. Henteu ngan eta wae, pengisian tanagi baterai enggal oge bade disematkeun dina sistem operasi panganyarna piboga iphone.

Dilansir ti laman ZDNET,Minggu (16/6/2019) wartosna peryogi wanci sekira 18 sasih kanggo midamel baterai iphone 8 Plus enggal seep. Kasampak Apple nyadar masalah borosna na baterai ieu,sarta nuju ngawangun fitur anyar ka jero ios 13 anu bade mecakan ngurangan sababaraha karuksakan anu dipigawe pengisian reguler dina paket lithium.

Baca Oge: Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Fitur anyar ieu disebut pengisian baterai anu dioptimalkeun,sarta kasampak ieu bade dihirupkeun minangka prangkat standar.

“Opsi anyar ngabantuan ngalaunkeun laju penuaan baterai kalawan ngurangan wanci anu diseepkeun iphone Anjeun kanggo kaeusi pinuh. IPHONE ngagunakeun mesin di prangkat anu nuju diajar nyurtian rutinitas pengisian poean Anjeun ku kituna tiasa nungguan kanggo ngabereskeun pengisian ngaleuwihan 80 persen dugi Anjeun peryogi makena” klaim pihak Apple.

Baca Oge:
loading...

Baca Oge: iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

Konsep na nyaeta yen sistem operasi bade ngeusian baterai kalawan enggal dugi 80 persen. Saterusna ngeusian ahir 20 persen dina wanci sabot Anjeun merlukeun na. Janten, lamun Anjeun ngeusian tanagi iphone dina sapeuting, sarta biasana ngalesotkeun na dina tabuh 7 isuk.

Engkena, machine learning bade terang na sarta merencanakeun jadwal pengisian ku kituna baterai ngahontal muatan pinuh kanggo ayeuna, alih-alih ngajagi baterai angger kaeusi 100 persen teras-menerus janten hemat batrai.

Baca Oge: Tungtut Kapastian Wanci Pembatasan Media Sosial

Ieu manawi barobah kaayaan solusi anu metot kanggo masalah kebocoran baterai iphone. Sanaos kitu, iphone dipambrih ngabogaan baterai anu langkung ageung kanggo ngarengsekeun masalah kasebat.

Editor: Restu

Sumber: Okezone.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − 1 =