Anies Blak-Blakan Soal Sandiaga Uno Sarta Cawapres Prabowo

0
81
Anies Blak-Blakan Soal Sandiaga Uno Sarta Cawapres Prabowo
Anies Blak-Blakan Soal Sandiaga Uno Sarta Cawapres Prabowo

Koran Sunda – Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan angken atos berkomunikasi kawitna kalawan wawakil na, Sandiaga Uno, soal pencalonanna minangka calon pendamping atawa cawapres Prabowo Subianto dina Pemilihan Presiden 2019.

Anies Baswedan ngomong, wawakil na eta atos wagel sacara pribadi kalawan na soal pengusungan kasebat.

Atos tangtos sanggem Anies Baswedan di Balai Kota, Jakarta Pusat dina Kemis, 9 Agustus 2018 ngeunaan wawakil na Sandiaga Uno.

Anies ngomong, kawitna Prabowo sempet nawarkeun dirina kanggo barobah kaayaan pendampingna minangka calon wawakil presiden. Nanging, Anies nampik tawaran kasebat. Ahirna, sanggem Anies, Prabowo nunjuk Sandiaga Uno minangka pendampingna.

Baca Oge : Zumi Zola Balik Ditetepkeun Tersangka

Anies oge angken atos terang rencana pengusungan wawakil na kasebat atos lami. ” Mimiti abdi terang” ceuk Anies.

Cacak kitu, Anies nampik ngomentaran soal isu mahar sagede Rp 500 milyar ti Sandiaga Uno anu oge nyekel kalungguhan minangka Wawakil Pupuhu Dewan Pembina Partei Gerindra kasebat. ” Taros Pak Sandiaga wae” ucap Anies sabari ngalangkung.

Wasta Sandiaga Uno pandeuri menguat minangka calon calon wawakil presiden anu bade gondeng Prabowo dina pemilihan presiden atawa pilpres 2019. Wawakil Pupuhu Umum Partei Gerindra Fadli Zon ngomong wasta Sandiaga Uno saleresna wedal dina bursa cawapres Prabowo.

Direktur Pencapresan Partei Kaadilan Sejahtera (PKS) Suhud Alynuddin oge ngomong, kira-kira minggu kaliwat, Prabowo nawarkeun wasta Sandiaga Uno minangka cawapres ka pupuhu PKS ” Ayeuna ieu, nya Pak Sandiaga Uno” sanggem ka Sarantos, Salasa 7 Agustus 2018.

Sumber : tempo.co

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + six =