Android TV Xiaomi 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

0
18
Xiaomi Android TV 32 Inci Pangaos Rp2 Juta
Xiaomi Android TV 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

Android TV Xiaomi, koransunda.com – Babarengan kalawan peluncuran Redmi 6 sarta Redmi 6a, Xiaomi turut nyalabarkeun kehadiran televisi cerdas karya na, Mi TV 4a. Televisi anu disebutna langkung ti saukur TV internet kasebat ditawarkeun ka konsumen Indonesia dina ukuran 32 inci.

“Taun ka tukang wanci urang nganjang ka Indonesia, urang mendak yen seueur balarea Indonesia anu angger mengonsumsi konten ti smartphone sanajan ngabogaan televisi. Nurutkeun maranehanana, ieu margi konten TV kawates sarta pikaboseneun “ceuk VP of Overseas Business Mi TV Janet Zeng.

Sajaba ti eta, Janet oge nyebutkeun yen sanajan konten langkung bervariatif atos sanggem dinyondongkeun ku televisi cerdas. Hanjakalna, pangaos perangkat ieu dikeluhkeun balarea margi condong henteu kahontal. Perkawis ieu barobah kaayaan alesan Xiaomi menghadirkeun Mi TV ka Indonesia.

Baca Oge : iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

Mi TV 4a oge diklaim sanes ngan saukur TV internet anu ngan matak bisa pamake mintonkeun konten sarta ngalakukeun paneangan via peramban internal, nanging langkung cerdas berkat pangrojong Patchwall berbasis Android TV.

Pangrojong Patchwall ieu diklaim ngagampangkeun pamake dina mendak konten anu dipikahayang kalawan mintonkeun konten anu dibongbolongankeun dina halaman mimiti, sarta ngaliwatan tab dumasar kategori genre konten video. Sajaba ti eta, pangrojong Android TV disebut turut menghadirkeun Google Play Store dina Mi TV 4a.

Perkawis ieu bade matak bisa pamake nambahan aplikasi ti Google Play Store, kaasup game, sarta nunda na dina rohang penyimpanan internal berkapasitas 8gb, anu dirojong ku slot kanggo rohang penyimpanan eksternal tambahan. Televisi ieu oge dirojong ku RAM berkapasitas 1gb.

Xiaomi ngajamin pangalaman meulinkeun game dina perangkat ieu bade nyugemakeun margi pamake sanggem nyambungkeun perangkat pengendali gerakan via Bluetooth 4.2. Pamake oge tiasa menyiarkeun konten sacara langsung ti smartphone, margi Mi TV 4a ieu dirojong Chromecast.

Baca Oge : Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Sajaba ti eta dina Mi TV 4a, Xiaomi ngaleng 12 penyedia konten boh lokal atawa global, kaasup Hooq, iflix, SPOTIFY, Rakuten TV sarta Catchplay. Penyedia konten On Demand kasebat, tangtos Janet, nyadiakeun konten sarimbag kalawan 700 rebu langkung tabuh.

Mi TV 4a oge dibekali tilu port HDMI sarta dua port USB, anu tiasa dihubungkeun kalawan jaringan internet. Menyoal jaringan, pamake tiasa nyambungkeun perangkat ka internet via Wifi 802.11 b/g/n sarta ethernet dugi 100 Mbps.

Perangkat anu dirojong remote kadali 12 tombol kanggo gampangna pamakean ieu mimiti dipasarkeun via program pre-orde mimiti 6 September ka hareup di Lazada, sarta dipasarkeun sacara ritel dina 20 September di Mi.com, sarta di Mi Store resmi mimiti 29 September, saharga Rp1.999.000.

Sumber : http://teknologi.metrotvnews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 14 =