Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

0
77
Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses
Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

Koransunda.com – Situs lowongan calon pegawai negeri sipil sscn.bkn.go.id tacan tiasa atawa lambat diakses isuk ieu. Situs anyar tiasa dipake kanggo ngadaptar CPNS, Rebo (19/9) siang.

Badan Kepegawaian Nasional (BKN) ngajelaskeun alesan teknis patali tacan tiasa diaksesnya situs kasebat.

“Isuk ieu, BKN narekahan keneh Sistem Seleksi Calon Pegawai negeri Sipil tiasa diakses ku pelamar kalawan kaayaan selengkap manawi formal atos sadia di portal SSCN” papak katerangan resmi BKN.

Baca Oge : Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

BKN oge ngeceskeun ngalakukeun keneh sinergi kalawan Pajabat Nu nyieun Komitmen Kementerian/Lembaga/Satuan Damel Pakakas Wewengkon (PPK K/L/D) kanggo mikeun informasi terkini dina portal BKN.

“Sababaraha wanci deui urang bade sampaikeun serat Hulu BKN ka PPK patali perkawis kasebat”

Baca Oge:
loading...

Kawitna, situs Sistem Seleksi Calon Pegawai negeri Sipil (SSCN) dina isuk ieu henteu tiasa dipake kanggo pendaftaran calon pegawai negeri sipil (CPNS) 2018. Sabot alamat situs eta diakses ku koransunda.com, portal eta mikeun wawaran yen situs eta henteu tiasa dipake.

“Portal ayeuna tacan tiasa diakses dugi bewara resmi ti Pamarentah patali penerimaan CPNS 2018. Info langkung teras tiasa ditingali di Portal BKN yaktos www.bkn.go.id” kitu wawaran BKN dina situs kasebat, Rebo (19/8).
BKN mengonfirmasi situs kasebat tiasa diakses mimiti sore ieu.

Sumber : https://www.cnnindonesia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − one =