Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

0
12
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Koran Sunda – Oppo pamungkas kali meluncurkeun smartphone flagship Find 7 dina 2014. Sanggeus opat warsih “mati suri ” Oppo ahirna balik menghadirkeun gedeg flagship Find X.

“Dari opat taun ka tukang saleresna urang deui eksplor. Eleh dayeuh ngan kaasih gimmick, sadaya tiasa kaasih. Nanging margi di Oppo core-na nyaeta inovasi, pattern-na Oppo di saban flagship kedah aya inovasi ” ceuk Aryo Medianto, PR Manager Oppo Indonesia rengse peluncuran Gedeg Flagship Find X di Jakarta.

Salila opat warsih ieu, Oppo Indonesia identik kalawan smartphone tengahan. Oppo ningali aya keneh celah di pasar flaghsip, anu nurutkeun Aryo, celah kasebat asalna ti teknologi.

“Trus ngomongkeun yen Find X gaduh teknologi anyar, bantun inovasi anyar eta teh celah di mana beuki lami produsen nawarkeun hiji hal anu kirang langkung sami ” sanggem Aryo.

“Tapi lamun urang tingal ti Gedeg Flagship Find 7 ka Find X eta teh hiji lompatan anu tebih pisan. Nurutkeun urang, ieu pisan anu kedah dipigawe kanggo konsumen ” sambung anjeunna.

Aryo oge ngomong yen ayeuna nyaeta wanci anu pas kanggo Oppo “naik kelas.” Perkawis ieu di emutan Oppo ti penjualan smartphone kelas luhurna, sepertos F5 6gb anu dibandrol kalawan pangaos kirang langkung Rp5 juta.

“Nanging spesifikasi sekitu konsumen mikir yen Oppo ieu atos imbang antawis pangaos kalawan anu ditawarkeun. Mangka na urang oke lebet ka pasar premium ku cara ngasupkeun Find X , ” ceuk Aryo.

Wanci ditanya benr teu Oppo bade menghadirkeun Perangkat flagship saban warsih na, Aryo ngomong bade ningali respons ti Find X leuwih tiheula. Aryo oge negeskeun henteu hoyong menyaingi vendor smartphone di pasar high-end.

“Abdi langkung nganggap yen konsumen urang langkung tiasa nampi kesesuaian pangaos anu ditawarkeun kalawan Perangkat na. Mangka ti eta, ieu atos waktuna urang nawarkeun Perangkat flagship ka konsumen urang ” sanggem Aryo.

“Najan, anu ngaranna O-fans eta atos nunggu pisan 4 warsih eta sanes wanci anu sakedap. Urang bade bayar wanci maranehanana nunggu kalawan hiji hal anu wah ” tambih anjeunna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 1 =