14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

0
16
14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN
14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com – Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018.

Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan atawa online di portal SSCN.

Dugi ayeuna, aya seueur pelamar anu kahese ngalakukeun pendaftaran, nanging aya seueur oge anu atos junun.

Badan Kepegawaian Nagara (BKN) ngaliwatan Twitternya, Minggu (30/9/2018) menginformasikeun atos aya 14.400 akun anyar anu atos junun ngadaptar sscn.

Pihakna ngusulkeun, kanggo anu kahese ngadaptar, supados ngabersihkeun tiheula chache sarta browsing history di komputer atawa laptop sewang-sewang.

“#SobatBKN anu junun kanggo akun, sumangga bagi2 tips kanggo anu sanes. Jabi clear cache sarta clear browsing history, adakah tips sanes? Btw,saprak 29.9.18:19.56 s.d. ayeuna,atos aya 14.400 akun anyar. #2019JadiASN #BKNSemangatUntukNegeri , ” serat Humas BKN.

Baca Oge : Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

sajaba ti eta, pihakna oge ngabantuan kalawan nyadiakeun helpdesk di portal SSCN.

Di portal ieu, kantun klik seratan hilap password di haturan katuhu handap.

Saterusna bade kabuka laman anyar sarta bakal wedal sagala rupa patarosan sarta panduan solusinya luyu kahese anu dialaman pelamar.

di antarana aya ngeunaan NIK sarta KK henteu kapanggih, hilap sanggem konci atawa password, data henteu luyu, lokasi wedal henteu kapanggih, sarta sajabana.

Kanggo mempermudah akses pelamar dina ngadaftar akun SSCN,BKN atos berkoordinasi kalawan Ditjen Dukcapil Kemendagri kanggo ngagedean aksesibiltas ka data kependudukan, anu kawitna 1 juta akses per dinten barobah kaayaan 2 juta akses per dinten.

Selanjutnya ti sisi jaringan, Ditjen Dukcapil oge atos ngaronjatkeun kapasitas bandwidth barobah kaayaan 20 kali langkung ageung dibandingkeun dinten kahiji pendaftaran.

sajaba ti eta kanggo koneksi jaringan ramat SSCN,BKN atos ngalakukeun kanaekan bandwidth sagede dua kali lipet (asal).

Sanaos atos nyokot lengkah antisipasi kalawan ngaronjatkeun kapasitas bandwidth tapi henteu nutupan jigana website sscn.bkn.go.id angger sesah diakses.

Manawi maraneh mendak kahese sepertos anu ditepikeun ku nu boga akun Twitter ieu.

Baca Oge : 3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

salah sahiji masalah anu sering disanghareupan pelamar CPNS 2018 wanci register di sscn.bkn.go.id contona sepertos anu dialaman ku nu boga akun Twitter @MU_32.

Wedal kotak dialog notifikasi anu nembongkeun koneksi nuju rarepot.

Notifikasi koneksi rarepot ieu sering wedal wanci pelamar anyar mimiti register di sscn.bkn.go.id.

Biasana sanggeus ngasupkeun NIK sarta nomer KK wedal kotak dialog sepertos eta.

BKN mikeun solusi luhur permasalan kasebat.

Mimin sarankan lamun aya kotak dialog notifikasi sepertos koneksi rarepot.

Klik oke sarta asupkeun kode chapta sarta lanjutkan deui,cobi sacara berulang tanpa refresh halaman”

Tah,ulah refresh halaman lamun notifikasi koneksi rarepot eta wedal di website sscn.bkn.go.id.

Sasaena maraneh klik ok sarta ngasupkeun kode CAPTCHA balik.

Sumber : BANJARMASINPOST.CO.ID

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − one =