9 Wargi Bekasi Karacunan Es Keupeul Milo

0
113
9 Wargi Bekasi Karacunan Es Keupeul Milov
9 Wargi Bekasi Karacunan Es Keupeul Milo

Koransunda.com – Salapan wargi Cikarang Timur, Kabupaten Bekasi, karacunan jajanan es keupeul Milo dina Salasa sonten, 10 Juli 2018. Korban karacunan eta diwangun luhur anak-anak dugi jalmi sawawa.

Perkawis karacunan es keupeul Milo ieu lumangsung di Lembur Panyosogan RT 02 RW 04 Desa Hegarmanah,Kacamatan Cikarang Timur,Kabupaten Bekasi.

Hulu Kapulisian Sektor Cikarang Timur Komisaris Warija ngomong,sanggeus mendapat informasi kasebat,pihakna langsung menerjunkeun anggotana kanggo ningali kaayaan korban.

” Total aya salapan jalmi wargi anu barobah kaayaan korban,mimiti ti anak-anak dugi jalmi sawawa,” sanggem di Cikarang,Rebo,11 Juli 2018.

Kesembilan jalmi eta teh M. Rifai,18 sasih,Khodijah (3 warsih),Topan (7),Silvi (9),Karsija (12),Winingsih (28),Indung Omah (40),Indung Ukom (40),sarta Mutiara (umur henteu dipikanyaho).

” Hiji tabuh sanggeus mengkonsumsi jajanan eta dina Salasa sonten,maranehanana rumaos seueul,lieur,sarta piceun-piceun cai,” ucap Warija.

Warija neruskeun,ayeuna,tujuh korban dirawat keneh di Klinik Dwi Damel di Desa Hegarmanah. Dua batur atos meunang wangsul kanggo dirawat di imah sewang-sewang.

Dugi kiwari,Polsek Cikarang Timur neuleuman keneh perkawis dugaan karacunan es keupeul Milo anu tumiba salapan jalmi wargi Desa Hegarmanah,Kacamatan Cikarang Timur eta.

Sumber : tempo.co

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 11 =