7 Perkawis anu Anyar dina Honda Beat 2020

0 14

Koransunda.com – All New Honda Beat resmi meluncur ngagantikeun model kawitna. Beat 2020 minangka skutik sajuta umat eta dibekali sababaraha fitur anyar mengincar pembeli pemula.

“Sebagai skutik Honda terlaris di dunya, All New Beat ngabogaan mesin sarta rangka anyar, sarta desain, performa, sarta fitur panganyarna” sanggem Toshiyuki Inuma, Presiden Direktur Astra Honda Motor, di Jakarta,Kemis (16/1/2020).

Katut sababaraha pembaruan dina Beat 2020 atawa Beat generasi kelima:

1. Mesin

All New Beat series kiwari ngais mesin berkapasitas 109,5 cc SOHC anu sanggem ngahasilkeun tanagi sagede 9 PS dina 7.500 rpm sarta torsi 9,3 Nm dina 5.500 rpm.

Baca Oge: Nissan Hoyong Mitsubishi Produksi Jabi Livina di Indonesia

Kompresina oge meningkat barobah kaayaan 10:1. Mesin sarupa kalawan kaduh Genio ieu ngahaja didamel sepertos eta kanggo ngaronjatkeun konsumsi bahan huru sarta ngaronjatkeun performa. All New Honda Beat meluncur di mimiti warsih 2020.

2. Sasis Anyar

Salah sahiji wangun pembaruan dina Beat 2020 yaktos dina runtuyan sasis. Rangka mengusung teknologi anyar anu disebut Enhandced Smart Arcitecture Frame atawa disingkat esaf sarupa kaduh Genio.

Kalawan teknologi esaf, diklaim langkung hampang 8 persen dibandingkeun rangka kawitna.

Makoto Dohi, Asistant Chief Engineer Department 2, Product Development Division #1 Honda R&D Co Ltd, dina presentasina ngomong aya tilu kapinunjulan rangka esaf, yaktos cocok, hampang, sarta kesit.

Baca Oge: Merawat Motor Sanggeus Touring Jarak Tebih

“Sasis langkung tahan ti defleksi (pembengkokan) wanci ditumpakan. Menghadirkeun pengendalian anu langkung gampil, kesit, sarta oge kompak wanci ditumpakan” sanggem Makoto.

3. Kunci Kontak Terintegrasi

Di haturan pengaman konci kontak atos terintegrasi kalawan pembuka jok. Benten ti versi kawitna anu ngan nganggo pengaman konci magnetik.

4. Soket Cas

Beat 2020 atos dibekali kalawan soket kanggo cas kalawan tanagi maksimal 12 W (12v 1a). Soket cas perenahna handap konci kontak, benerna di laci haturan katuhu . Nanging, fitur ieu ngan aya kanggo Beat tipe CBSS-ISS.

5. Bagasi Sarta Tangki BBM Langkung Ageung

Pamakean sasis anyar berdampak dina desain haturan dina motor. Kapasitas tangki bensin Beat 2020 kiwari meningkat janten 4,2 liter. Bagasina oge tiasa langkung lega kalawan total 12 liter.

6. Ban tubeless

Ban tubeless midamel pengendara motor langkung merenah margi henteu rempan ban miis, utamana wanci berkendara peuting. Ban payun 80/90 kuriling 14 inci sarta pengker 90/90 kuriling 14 inci. Jabi ban, desain pelek Beat 2020 oge benten kalawan versi kawitna.

7. Lampu LED

Ngawalon kahayang konsumen, Honda Beat 2020 dibekali lampu payun LED kalawan tilu titik. Nanging, lampu pengker sarta sein ngagunakeun keneh bohlam.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =