5 Cara Seru Ngabuburit Di Imah Wae

0 665

koransunda.com – Ngabuburit janten salah sahiji perkawis nu mawi diantos di Sasih Suci. Biasana,ngabuburit dipigawe kalawan sagala rupa aktivitas seru sepertos jalan-jalan sonten,moro kuliner di pasar dugi ka mal.

Nanging margi kaayaan pandemi ayeuna,urang mapatahan kanggo nerapkeun physical distancing kalawan aya di imah wae. Lantaran eta,ngabuburit oge henteu tiasa dipigawe sareng di jabi imah sepertos biasana.

Sanajan kitu,ngabuburit #dirumahaja oge angger tiasa seru,naha. Nya,di jero imah oge aya sagala rupa kagiatan metot anu worth it kanggo meakkeun wanci sateuacan berbuka. Katut sababaraha di antarana.

Nyiapkeun Menu Berbuka

Sanajan kadenge pikaboseneun,nyiapkeun menu berbuka tiasa mengasyikkeun. Anjeun tiasa browsing di internet ngeunaan menu berbuka kekinian sarta masak na sareng kulawargi.

Baca Oge: Menu Buka Puasa Ala Zaskia Sungkar

Kanggo anjeun anu carang masak,ieu bade janten pangalaman anyar. Samentara eta,kanggo anjeun anu hobi masak,mangka ieu teh waktuna kanggo mengeksplorasi sagala rupa menu anu tacan kantos dicoba.

Kanggo meunangkeun bahan leeutan na,anjeun henteu peryogi ka jabi imah margi kiwari aya seueur e-commerce anu midamel anjeun beuki gampil balanja.

Sumawonten,aya promo BRI Ramadan Berlimpah di manten anjeun tiasa balanja kaperluan di Happy Fresh,Sayurbox,Tanihub,Alfacart ngagunakeun Kartu Kredit BRI aya diskon sarta cashback dugi 30 persen ngagunakeun Kartu Kredit BRI,Debit Online BRI sarta e-Pay BRI sarta seueur promo metot lianna!

Ulin Maen Game Sareng Kulawargi

#dirumahaja tiasa janten kasempetan anjeun langkung caket kalawan kulawargi saimah. Anjeun tiasa ngajak maranehanana seru-seruan ulin board game sepertos oray tangga sarta Ludo,atawa kaulinan kartu Uno dugi Werewolf.

Dijamin seru abis! Sanajan ayeuna kaulinan kasebat atos aya aplikasinya,ulin ngagunakeun board game atawa kartu mikeun suasana anu benten wanci ngabuburit.

Margi eta,yuk meser kaulinan favoritmu sarta kulawargi di e-commerce kalawan promo ti Bank BRI. Anjeun tiasa pilari anu ori di JD.ID margi aya promo diskon dugi Rp 200 rebu ngagunakeun Debit Online BRI,milih di Bukalapak kalawan diskon dugi Rp 80 rebu ngagunakeun E-Pay sarta Debit Online BRI,sarta seueur keneh deui promonya .

Dekorasi Imah

Lami-lami di jero imah manawi midamel anjeun bosen. Margi eta,aya alusna anjeun mendekorasi imah atawa rohangan nu tangtu supados mikeun nuansa anu benten.

Jabi ngaleungitkeun bosen sarta meakkeun wanci ngabuburit,mendekorasi imah oge tiasa midamel imah kasampak beuki geulis sarta bersih. Anjeun tiasa pilari referensi dekorasi interior di internet,saterusna meser barang na di Informa Online,Ace Hardware Online,atawa IKEA.

Kalawan meser liwat Informa Online atawa Ace Hardware Online,anjeun tiasa meunangkeun cashback dugi Rp 200 rebu kalawan ngagunakeun Debit Online BRI.

Sedengkeun kanggo pembelian ngaliwatan website ikea.co.id,anjeun tiasa meunangkeun cashback dugi Rp 200 rebu ngagunakeun Kartu Kredit BRI.

Streaming Pilem Atawa Series Favorit

Kiwari nongton pilem atawa series tiasa dipigawe kalawan gampil margi kehadiran sagala rupa layanan streaming. Tah,ieu tiasa janten kasempetan anjeun kanggo bingewatching atawa maraton pilem dugi series favorit.

Baca Oge: Nuju Viral Dalgona Coffee Kieu Cara Midamelna

Supados beuki seru,anjeun tiasa silih liron rekomendasi kalawan rerencangan atawa share ngeunaan pilem kasebat di media sosial.

Nanging,peryogi diinget yen lalajo ngagunakeun streaming service merlukeun seueur kuota. Margi eta,geura-giru eusi kuotamu kalawan gampil ngagunakeun BRIMO,Mobile Banking BRI,atawa Internet Banking BRI. Metot na deui,kanggo pamake provider Telkomsel sarta 3 tiasa meunangkeun bonus paket data lho.

Maos Buku

Maos buku anu seru tiasa nambahan kauninga sakaligus midamel geremet hoyong muka halaman-halaman saterusna. Maos buku favorit oge tiasa janten cara efektif ngabuburit,lho. Cobi browsing,manawi aya buku metot di jabi ditu anu tacan anjeun maos.

Kanggo nambahan koleksi,langsung wae meser buku-buku kasebat di e-commerce Tokopedia. Kalawan ngagunakeun Debit Online BRI,anjeun tiasa meunangkeun diskon dugi Rp 2 juta! Ngabuburit di imah oge tiasa seru sanes kalawan aktivitas-aktivitas di luhur? Ngabuburit oge beuki gemi margi aya sagala rupa promo metot di BRI Ramadan Berlimpah.

Sanes ngan e-commerce,anjeun oge tiasa meunangkeun promo ti merchants food & beverages,groceries,fashion,sarta seueur deui.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

twelve + 9 =