3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

0
68
3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018
3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com – Pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 ngaliwatan portal sscn.bkn.go.id bade mimiti diayakeun dina Rebo,19 September 2018.

Dinten dibuka na pendaftaran CPNS 2018 atawa Penerimaan CPNS 2018, portal pendaftaran terintegrasi sscn.bkn.go.id bakalan geura-giru diakses.

Ngaliwatan portal sscn.bkn.go.id ieu, engkena calon pelamar tiasa ngalakukeun login dugi mengunggah berkas dokumen lamaran dina pendaftaran CPNS 2018.

Henteu jarang, wanci mengunggah dokumen, para calon pelamar CPNS 2018 bade manggihan kahese.

Ahirna berdampak dina gagal unggahna Dokumen Pendaftaran CPNS. Kanggo nyegah perkawis kasebat, BKN oge mikeun tips supados file anu diunggah tiasa terupload sacara lancar.
1. Bersihkeun riwayat pelacakan, cache, sarta cookies.
2. Anggo koneksi internet anu cekap stabil.
3. Anggo koneksi internet anu nyadiakeun space bandwith cekap ku kituna dina pengiriman file atawa berkas henteu ngalaman hahalang .

Sababaraha berkas pasaratan CPNS 2018 anu tiasa diunggah, engkena bade dicindekkeun ku sababaraha instansi.

Nanging, nunjuk dina pendaftaran taun ka tukang, aya sarat husus kanggo berkas sarta poto anu diunggah ka sscn.bkn.go.id.

Pastikan ukuran file kanggo Dokumen Pendaftaran CPNS anu bade diupload henteu ngaleuwihan 300 KB. Samentara kanggo pas poto boga warna maksimal ukuranana 200 KB. sajaba ti eta, pastikan mengunggah file Dokumen Pendaftaran CPNS kalawan format PDF.

Baca Oge : Aya Jalur Husus CPNS 2018 Minat?

Portal resmi penerimaan CPNS 2018,sscn.bkn.go.id Pasalna, lamun format anu diunggah jabi PDF, mangka sacara otomatis bade wedal notifikasi gagal unggah.

Ti kanal husus Badan Kepegawaian Nagara (BKN), Kemis (13/9/2018) atos ditetepkeun alur kanggo ngadaptar di sscn.bkn.go.id.

Uji pangabisa portal kasebat oge atos dipigawe ku Panitia Seleksi Nasional (Panselnas).
Sababaraha perkawis anu maranehanana pigawe nyaeta uji penetrasi (uji sanggem sandi anu tangtos, uji injeksi SQL), uji beungbeurat sarta pengujian sanes anu relevan.

Sepertos diwartoskeun kawitna, pendaftaran CPNS 2018 ahirna resmi ditetepkeun bade dibuka dina 19 September 2018 ka hareup.

Wartos ieu dumasar katerangan ditulis ku Hulu BKN,Bima Haria Wibisana, Jumaah (7/9/018). “19 September 2018 portal SSCN BKN tiasa diakses pelamar” serat Bima, dikutip Koran Sunda ti Kompas.com.

Sistem pendaftaran sarta seleksi CPNS 2018 ngan dipigawe sacara terintegrasi ngaliwatan portal nasional via http://sscn.bkn.go.id. “teu aya pendaftaran ngaliwatan portal teuneung ku Instansi” tangtos na.

Baca Oge : Lowongan CPNS 2018 Prioritas kanggo Guru dugi Diaspora

Engkena, jaringan sscn.bkn.go.id bade dikadudukankeun sanggeus sadaya kementerian, lembaga sarta wewengkon ngasupkeun formasi sarta pasaratan pelamaran.
Proses ieu sorangan bade lumangsung dugi 18 September 2018.

Sepertos penerimaan CPNS warsih 2017 kaliwat, pasaratan CPNS 2018 ayeuna oge tak tebih benten. Alur Registrasi Pendaftaran CPNS 2018 (Tribun Jogja)
Sanaos Bima atos negeskeun yen pasaratan utami engkena bade dicindekkeun sababaraha instansi, henteu aya salahna kanggo nyiapkeun berkas perysaratan umum mimiti ti ayeuna.

Kanggo berkas pasaratan anu kedah disiapkeun, Bima mengimbau ka sakumna instansi panarima CPNS 2018 supados mikeun pasaratan anu wajar sarta henteu menyusahkeun pelamar.

“Persyaratan sepertos Akreditasi sarta Indeks Prestasi Kumulatif (IPK) kedah disaluyukeun kalawan Indeks Prestasi di Wilayah Masing-Masing” ceuk na.

Sumber : http://banjarmasin.tribunnews.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + two =