3 Kendaraan Listrik Nissan Di Pajang Di Auto China 2018

0
22
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018

Koran Sunda – Nissan bade memajang tilu tumpakan beroda opat listrik dina keikutsertaannya di pameran otomotif auto china 2018, minangka usaha mikeun potensi maranehanana di phasar otomotif china anu teras ngembang.

Sumawonten, bade menggelar debut ngawanohan supados hiji ti tilu tumpakan beroda opat listrik kasebat, anu di auto china 2018,bade gondeng leaf sarta tumpakan beroda opat listrik konsep crossover imx kuro, kitu kejelasan resmi anu ditarima di jakarta.

Model anyar kasebat diyakini bade nyumponan phasar tumpakan beroda opat listrik anu teras bertumbuh di china, sarta barobah kaayaan wujud komitmen elektrifikasi. Di pikeuneun eta, oge bade memajang teknologi mesin elektrifikasi e-power.

Jabi ngawanohkeun model tumpakan beroda opat listrik anyar, di auto china 2018, oge bade ngawanohkeun all-new nissan terra. Salah sahiji raksasa otomotif Jepang ieu gaduh kahayang dina 2022, tiasa ngical tumpakan listrik dugi 1 juta unit ti total penjualannya. Nanging maranehanana ngajirim lamun tak tiasa ngan ngandelkeun Leaf wae kanggo ngahontal udagan eta.

Margi eta maranehanana bertekad kanggo nyerbu pasar nagara ngembang, kanggo barobah kaayaan pamaen tunggal ditu. Salila sababaraha warsih ka hareup, boga rencana meluncurkeun dalapan tumpakan listrik murni anyar, kaasup sababaraha kanggo pasar China, handap merek anu benten.

Nanging sanes ngan merek anu bade meunangkeun seueur supply model EV (electric vehicle), kitu oge Infiniti anu bade dimulai dina 2021. Di China, bade ngawanohkeun model anyar EV di segmen-C turunan Leaf.

Ieu saterusna bade dituturkeun ku model sanes, anu diproduksi sareng kalawan Dongfeng kanggo platform SUV segmen-A. Jajaran model anyar eta bade dilengkepan kalawan dua model sanes,anu diical handap merek Venucia.

Jabi EV, Nissan boga rencana kanggo berinvestasi dina pengembangan sistem otonomos. Udagan na yaktos aya 20 model ti anu aya di pasar, kanggo ngabogaan teknologi Propilot dina opat warsih ka hareup. Produk sarta strategi teknologi urang didedikasikeun kanggo memposisikeun minangka pamingpin evolusi otomotif, teknologi sarta bisnis.

Usaha urang terfokus dina pengiriman Nissan Intelligent Mobility,anu ngawengku tilu elemen inti ti elektrifikasi, penggerak otonom, konektivitas, sarta layanan mobilitas anyar ”ceuk Philippe Klein, Chief Planning Officer”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =