Lifestyle

Teknologi

Ekonomi

Nilai Tukar Rupiah Janten Anu Panggorengna di Asia

Koransunda.com – Nilai tukar rupiah melemah ngalawan dolar Amerika Sarikat (AS) dina perdagangan Salasa (12/5/2020),alatan memburukna sentimen palaku pasar global merespon kitu kaayaanana mamala sumebarna pandemi virus corona (Covid-19) gelombang kadua. Kitu perdagangan poe ieu dibuka,rupiah langsung melemah 0,4% di Rp 14.910/US$. Depresiasi…
Read More...

olahraga

Persib Ngantosan Keneh Lanjutan Liga 1 2020

Koranunsa.com - Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PBB), Kuswara S. Taryono nepikeun pihakna nungguan keneh wartos lanjutan patali pikahareupeun kompetisi tahunan Lanjutan Liga 1 2020. Sabari nungguan, Kuswara ngomong pihakna bade…